A Amix Implant som la teva clínica dental de confiança!

Atenció personalitzada i tracte proper

Estem per a ajudar-te, informar-te i assessorar-te. Volem ser el teu dentista de capçalera i que entre tu, la teva família i nosaltres s’estableixi una relació de confiança que redundi en un tractament més eficaç i relaxat.

 

Tractaments de conservació

Advoquem per intentar conservar per tots els mitjans les peces dentals naturals. Per a això comptem amb professionals amb molt d’entrenament i experiència capaces de realitzar tractaments rehabilitadors complexos.

Prevenció

Insistim molt als nostres pacients en la necessitat de realitzar visites o revisions anuals. Sanar una càries diagnosticada a temps és relativament senzill. En canvi, si es deixa evolucionar, requerirà un tractament molt més complex i car (de vegades, fins i tot extracció de la peça i col·locació d’un implant).

Pressupostos tancats, amb garantia & Visites i pressupostos sense cost

Des de la clínica dental Amix Implant garantim tots els nostres tractaments, calculem el pressupost i si després d’una exploració completa sorgís alguna altra patologia o complicació, la tractarem igualment sense cap cost addicional.
Les visites per a realitzar un estudi de tractament, pressupostos, diagnòstics, visites amb especialistes o radiografies que siguin necessàries no tindran cost per a tu.

Finançament

Som conscients que els tractaments dentals poden tenir un cost elevat. Per això oferim finançament fins a dos anys sense interessos, fins a cinc anys amb un interès molt baix o una manca de pagament de fins a quatre mesos.

Som el teu dentista de capçalera, amb màxima confiança i garantia