La clínica dental Amix Implant és una de les clíniques més antigues de Badalona. El Dr. Juan Malagrida va obrir la seva primera clínica a Barcelona, l’any 1984. Posteriorment, al 1998 va inaugurar l’actual clínica Amix Implant a Badalona.

Des de llavors, hem atès a més de 30.000 pacients d’aquesta ciutat o ciutats pròximes. Hem visitat a molts nens que ara tornen a confiar en nosaltres per a tractar als seus fills, i esperem que en un futur ens portin als seus nets.

Aparatologia d’última generació

Renovem constantment i invertim en nous i últims aparells tecnològics.

Disposem de TAC dental, ortopantomografia i radiologia digital, que a més d’obtenir imatges molt més precises, redueix la quantitat de radiació que ha de rebre el pacient.

També disposem de pulsioxímetres, monitors ECG, mesuradors de coagulació sanguínia (INR), escàner intraoral 3D, etc.

Urgències sense cita prèvia

Si tens dolor, se t’ha trencat una dent o qualsevol altra urgència, pots acudir de 9 a 21 hores a la nostra clínica Amix Implant, sense necessitat de demanar hora de visita.

Estarem encantats d’ajudar-te encara que el teu odontòleg no es trobi en la clínica en aquell moment. Se li passarà un informe detallat perquè pugui seguir el cas.

Atenció a discapacitats & Atenció domiciliària

Les nostres instal·lacions estan adaptades per a poder atendre i fer tractaments a persones amb discapacitat física.

A més, si no fos possible el desplaçament, acudim al domicili del client; i hospital o residència en casos de pacients enllitats o amb impossibilitat de desplaçament.

També ens ocupem, si és necessari, de gestionar el trasllat en ambulància.

Més de 20 anys sent una clínica de referència a Badalona