Periodòncia

Si tens molèsties a la teva boca probablement tens algun problema periodontal.

La periodòncia és l’especialitat que estudia la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties o anomalies que afecten les genives. Aquestes poden anar acompanyades d’altres problemes com el sagnat de genives, mal alè o fins i tot la pèrdua de dents.

Gingivitis
La gingivitis és una inflamació lleu de la geniva, produïda principalment per l’acumulació de placa bacteriana. Sol causar irritació, inflor o enrogiment a les genives. Ha de tractar-se de manera immediata per a poder recuperar la salut bucodental del pacient. De no tractar-se degudament, pot derivar en una periodontitis més greu.

Periodontitis
La periodontitis és una infecció greu dels teixits tous de la boca i que poden causar la destrucció de l’os alveolar. La malaltia és deguda a l’acumulació de bacteris entre la dent i la geniva, que produeix un desgast i inflamació que dona lloc a bosses periodontals.

En general, la periodontitis es deu a una deficient higiene bucal, per tant pot prevenir-se fàcilment. Hi ha altres factors de risc que també augmenten les probabilitats de patir-la, com són el tabaquisme, la ingesta sistèmica d’alguns medicaments, malposicions dentàries o bruxisme.

Per això, des de Amix Implant et recomanem:

  • Seguir una rutina d’higiene diària recomanada pel teu dentista.
  • Raspallar-se les dents almenys 2 vegades al dia.
  • Usar fil dental.
  • Realitzar visites periòdiques a la nostra clínica.

Tractament
Per a tractar aquest tipus de malalties, des de la clínica dental Amix Implant solem aplicar una neteja profunda que permeti eliminar la placa bacteriana i el carrall. Així, el que es pretén és tractar de reduir la inflamació i eliminar així els possibles bacteris acumulats en genives i superfície dental.

Demana hora ... en un click

Tan aviat com poguem, ens posarem en contacte amb tu per concretar l'hora de la visita.