Ortodòncia

Som especialistes en ortopèdia dentofacial i tractaments integrals d'ortodòncia per a nens, adolescents i adults.

L’ortodòncia s’ocupa de corregir la posició de les dents, o bé problemes en la mossegada i oclusió, amb l’objectiu d’aconseguir un somriure estètic, funcional i sobretot, sa. A la clínica dental Amix Implant som especialistes en ortopèdia dentofacial i tractaments integrals d’ortodòncia per a nens, adolescents i adults. Perquè l’edat no és un impediment per a poder alinear les teves dents i lluir un somriure sa.

Per què tinc les dents mal col·locades?
L’herència genètica i els hàbits durant la infància són factors clau en el desenvolupament bucodental. Els aparells d’ortodòncia permeten corregir tot tipus de problemes bucodentals:

  • Dents apinyades.
  • Dents molt espaiades entre si.
  • Problemes d’oclusió i mossegada.

Mitjançant l’ortodòncia les dents es van desplaçant fins a la posició desitjada. A més d’aconseguir un somriure més bonic, aquest tractament aconseguirà millorar la funcionalitat i la higiene bucal.

Per això, des de la clínica dental Amix Implant insistim en la importància de les dents alineades i una bona oclusió ja que això farà que, tant la geniva com l’os o altres teixits es mantinguin saludables. D’aquesta manera i en conseqüència, la higiene de les dents millorarà notablement. Això ens permetrà prevenir o controlar la malaltia periodontal, entre d’altres, així com altres problemes derivats: mal alè, sagnat de genives, etc.

A més, també ajudarà a prevenir càries, ja que reduint els amuntegaments dentals o tancant buits que pugui haver-hi, evitem cúmuls excessius de menjar i placa bacteriana sobre la superfície dental.

Recorrem també a l’ortodòncia com a tractament preprotèsic quan es realitza l’extracció d’una dent. Si no es reposa immediatament, aquelles que estan al seu al voltant tendiran a ocupar aquest espai, limitant les opcions després de rehabilitació protètica. L’ortodòncia ens permet retornar aquestes dents a la seva posició inicial i recuperar aquest buit envaït.

D’altra banda, recuperar un bon engranatge dental ens ajudarà també a millorar el to de la musculatura masticatòria. Reduir, o fins i tot sanar, dolors d’oïda provocats per una mala oclusió, o problemes posturals (columna vertebral, músculs del coll i esquena).

L’ortodòncia invisible
Els avanços en ortodòncia han donat lloc a diversos tipus d’aparells, en funció de si són fixos o amovibles. Si el que et preocupa és la teva imatge durant el tractament, a la clínica dental Amix Implant comptem amb els últims tractaments en ortodòncia estètica per a oferir-te la màxima discreció possible.
T’oferim els millors tractaments d’ortodòncia invisible gràcies a la nostra impressora 3D, imperceptibles a simple vista i amb pautes que no solen sobrepassar l’any.

Sol·licita el teu pressupost sense compromís!

Demana hora ... en un click

Tan aviat com poguem, ens posarem en contacte amb tu per concretar l'hora de la visita.