Implantologia guiada

L'objectiu és donar suport a una rehabilitació dental substituint dents perdudes, imitant forma, grandària i aspecte.

El nostre objectiu és que tornis a somriure, menjar i parlar sense haver-te de preocupar per la teva boca.

Substituir l’espai provocat per la pèrdua d’una o diverses dents és molt important ja que sense això s’accelera el desgast dental i pot provocar el moviment d’altres dents. A la clínica dental Amix Implant apostem per les tècniques més avançades en implantologia i disposem de materials de màxima qualitat.

Cirurgia guiada

A Amix utilitzem la cirurgia guiada, una tècnica moderna d’implantologia dental amb la qual es dissenya el tipus d’implants abans de la cirurgia. Això permet reduir dràsticament els riscos preoperatoris i disminuir les possibles molèsties postoperatòries, col·locant l’implant en la posició perfecta per a la posterior realització de la pròtesi.

Gràcies als avanços en radiologia i al disseny 3D de la clínica, s’aconsegueix realitzar una reproducció virtual per ordinador del que serà la cirurgia:

  1. Mitjançant el TAC, es realitza una fotografia 3D dels ossos i dents de la mandíbula.
  2. Gràcies a l’escàner, tindrem una fotografia també en 3D. Aquesta vegada de la part tova de la mandíbula (genives, nervis, etc).
  3. El programari s’encarrega d’unir aquestes dues parts per a formar una figura 3D exacta de la boca del pacient i totes les seves parts.
  4. El cirurgià realitza la intervenció virtualment en una pantalla d’ordinador, on pot visualitzar perfectament totes les estructures anatòmiques i col·locar l’implant en la posició ideal.
  5. Una vegada s’ha inspeccionat la zona, s’imprimeix mitjançant impressora 3D una fèrula segons les necessitats, que guia al cirurgià en la col·locació de l’implant i amb exactitud permetrà perforar només allà on s’hagi estudiat. D’aquesta manera només es realitza una incisió d’uns pocs mil·límetres, evitant en molts casos els empelts d’os.
  6. És l’hora de practicar la cirurgia amb absoluta precisió!

Demana hora ... en un click

Tan aviat com poguem, ens posarem en contacte amb tu per concretar l'hora de la visita.