Estètica dental

Si amagues les teves dents, tens complex o simplement necessites un canvi en el teu somriure i no saps per on començar, atreveix-te al canvi i treu-li partit al teu somriure amb Amix!

Perquè creiem que un somriure bonic pot canviar-te la vida!

El somriure influeix en la imatge que projectem i en les impressions dels altres, conscient o inconscientment. A la Clínica Dental Amix Implant sabem la importància de tenir unes dents ben alineades i un somriure brillant. Perquè volem que somriguis sense complexos, apliquem les tècniques més avançades i mínimament invasives en Estètica Dental.

L’Estètica Dental és una especialitat de l’odontologia, que s’encarrega de proporcionar i aconseguir harmonia i bellesa en el somriure. Hem de tenir en compte 3 components distintius que la defineixen: llavis, genives i dents. Tots ells han d’analitzar-se en conjunt per l’especialista en estètica dental, per a obtenir el resultat desitjat.

La grandària de les genives és un element clau pel somriure. És fonamental el seu alineament i condicionament: una llargada adequada, un color saludable i una forma arquejada en perfecta alineació amb cadascuna de les dents. Existeixen diverses tècniques periodontals indicades per a mantenir la salut de les genives o per a cobrir les arrels de les dents, quan aquestes resulten massa llargues.

Consulta’ns i t’informarem!

Però el tractament de les dents és sens dubte la part més delicada del disseny del somriure. És important analitzar diversos aspectes per a oferir a cada persona resultats personalitzats, estèticament agradables i també naturals: la forma, la grandària i el color. Dents mal alineades, tacades, problemes de mossegada i oclusió, són alguns dels problemes amb els quals ens trobem. Tots ells solen generar molts complexos durant l’adolescència, encara que és cada vegada més habitual també en l’edat adulta.

A la clínica Amix Implant ens encarreguem de corregir tots els problemes possibles per a recuperar un somriure bonic, funcional i sense complexos, realitzant un estudi personalitzat i adaptant els nostres tractaments estètics a les necessitats del teu somriure. A més, pots atrevir-te amb les carilles dentals: de porcellana, de composite o lumineers, i podràs aconseguir un somriure perfecte per a tota la vida.

Demana hora ... en un click

Tan aviat com poguem, ens posarem en contacte amb tu per concretar l'hora de la visita.