Implantologia

Recupera l'aspecte del teu somriure

La implantologia dental és la branca de l’odontologia que s’ocupa de la realització de tractaments amb implants dentals. El seu objectiu principal és fer costat a una rehabilitació dental, substituint dents que han estat extretes o caigudes.

Substituir l’espai provocat per la pèrdua d’una o diverses dents és molt important ja que sense això s’accelera el desgast dental i a més pot provocar el moviment d’altres dents, també. A la clínica dental Amix Implant apostem per les tècniques més avançades en implantologia i gaudim de materials de màxima qualitat.

Els implants
Un implant dental consisteix en un petit caragol de titani o altres materials biodegradables que no siguin rebutjats pel nostre organisme. Aquest caragol complirà la funció d’arrel natural de la dent o dents que hem perdut. Gràcies a l’evolució de la implantologia i tecnologia que l’acompanya, els implants ara es caragolen directament a l’os del maxil·lar o mandíbula, aconseguint una millor fixació a diferència de les dentadures o les dents postisses convencionals.

Sobre les arrels artificials, es col·loca la pròtesi dental, confeccionada amb un material ceràmic que imita tant estètica com propietats físiques de l’esmalt natural de la dent.

D’aquesta manera, el pacient recupera l’aspecte a l’hora de mostrar el seu somriure i facilita que parli, mengi o rigui sense cap mena de preocupació, complex, molèstia o dolor.

Necessites més informació? consulta al teu dentista Amix de confiança!

Demana hora ... en un click

Tan aviat com poguem, ens posarem en contacte amb tu per concretar l'hora de la visita.