Higiene dental per als més petits de la casa

Segur que t’has trobat alguna vegada amb alguna escena en la qual el/la nen/a ha volgut fugir d’estudi de rentar-se les dents. Si no esteu damunt, sovint s’obliden de mantenir els bons hàbits com és la seva higiene bucal.

A la Clínica Dental Amix Implant Badalona cuidem la teva salut bucal i la de tota la família. Per això recalquem que és fonamental que segueixin una correcta rutina de neteja, ja que tendeixen a patir problemes com a càries o inflamació de genives per acumulació de carrall. És important com a pares, assegurar-nos que els més nens compleixin els bons hàbits per a la seva salut. Per això, us deixem aquests consells aquí, preneu nota!

Consulta’ns durant les visites rutinàries quin ha de ser la manera de raspallar-se, el raspall i les eines idònies per a ells. Han de ser concordes a la seva edat i diagnòstic.

  • Nens entre 6 i 8 mesos: Intenta netejar les seves genives després de cada menjar. Et recomanem que els apliquis un petit massatge una vegada al dia; així incentivaràs el seu creixement dental.
  • Menors de 9 mesos a 2 anys: Aquesta edat és especial ja que és quan s’ha d’afegir la rutina del raspallat dental. El raspall en qüestió ha de ser suau per a no danyar les genives. Almenys hauran de fer-ho 2 vegades al dia.
  • Majors de 2 anys: Etapa en què comencen a aparèixer els queixals. Per això cal anar amb compte amb els buits entre elles i raspallar-les bé.

La càries infantil és el principal motiu pel qual els nostres petits pacients han d’acudir a consulta. Per això és molt important la prevenció i insistim, des de la Clínica Dental Amix Implant, en les visites periòdiques. Són fonamentals per a mantenir la boca dels més nenes sana, fort i lliure de càries.

Reserva cita a Amix i el nostre equip expert en odontopediatria els ajudarà a cuidar el seu somriure des del principi!.